Minimala er skabt med fokus på det gode og bæredygtige håndværk. Samtidig er vores mission at gøre op med 'køb og smid væk'-tankegangen, og vi har derfor stort fokus på produkter med lang levetid.

Minimala holder til i Skødstrup, en forstad til Aarhus. Idéen er skabt af Sandra og Mette Korshøj Pedersen, der har en fælles passion for green living, bæredygtighed og økologi.

Vi har selv udvalgt hvert enkelt produkt på baggrund af deres bæredygtige profil, pris og kvalitet. Sortimentet er sammensat således, der er noget til enhver smag, og hos Minimala håber vi derfor, at vi sammen kan bidrage til en grønnere livsstil.

Skulle du være på jagt efter bæredygtige produkter, som ikke findes på vores webshop, er du meget velkommen til at kontakte Sandra, der driver webshoppen 😊

Når varer skal transporteres fra vores lager og hjem til dig, vil der helt naturligt være et negativt CO2 aftryk på naturen. Derfor har vi hos Minimala valgt at støtte den danske natur med en del af vores overskud.

Mange vilde dyr og planter, som tidligere var almindelige, er i dag truede. Vi ønsker, at fremtidige generationer kan leve i en sund verden, og derfor støtter vi naturfonde, der frikøber sårbar, dansk natur med det formål at sikre unikke naturoplevelser.

Når du køber dine produkter hos os, er du altså samtidig med til at støtte bevarelsen af den natur, som vi kender den – og har kendt den i generationer.

Årsager til at vælge Minimala

Dansk virksomhed

Personlig service

Hurtig levering