Mest populære kategorier

Velkommen til vores miljøvenlige og bæredygtige univers

Ligesom du måske har, så har vi truffet en beslutning om at leve en så grøn hverdag, som muligt – uden unødvendig kemi. Da vi oplevede, at flere andre webshops med samme fokus var uoverskuelige og ikke havde præcis de produkter, vi drømte om, valgte vi selv at springe ud i eventyret.

Du er altså landet på en dansk webshop drevet af personer med passion for præcis det samme som du – pænt velkommen til!

Bag skærmen her gemmer Sandra Korshøj Pedersen sig. Jeg har startet webshoppen sammen med min hustru Mette med en mission om at gøre bæredygtige produkter lettilgængeligt for alle.

Hos Minimala finder du udelukkende miljøvenlige og holdbare kvalitetsprodukter, som har det til fælles, at bæredygtigheden er i højsædet.

Vi udvider løbende sortimentet, så næste gang du besøger os, har vi helt sikkert endnu flere lækre varer på hylderne. Vores ambition er i hvert fald, at vi skal være det oplagte valg, når man ønsker at leve en hverdag uden skadelig kemi.

Vi er nok hverken de bedste eller de allerbilligste, men til gengæld er vi ganske søde, og vi brænder for vores arbejde. Derfor er vores mest fornemme mål også, at vores besøgende og kunder er tilfredse med deres oplevelse på vores shop. Du er derfor altid velkommen til at sende en mail til hej@minimala.dk, hvis du har nogle særlige forespørgsler eller spørgsmål.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10 % rabat på din første ordre

Bæredygtige produkter med høj kvalitet og hurtig levering

Minimala.dk er en dansk webshop med fokus på bæredygtige og naturlige produkter til kvinder. Webshoppen er startet i 2020, og sortimentet vil løbende blive større og større.

Vores produkter henvender sig til dig, der ikke ønsker at gå på kompromis med velfærd, bæredygtighed og miljø. Produkterne henvender sig ligeledes til dig, der ikke vil gå på kompromis med kvalitet.

Vi har den holdning, at bæredygtige produkter skal være tilgængelige for alle. Derfor forhandler vi produkter i alle prisklasser, så du også kan leve bæredygtigt uden at blive ruineret.

Vores ambition er, at Minimala.dk med tiden skal have 2nd hand, upcycling og 2. sorteringscentral, hvor varer, der ellers ville destrueret vil blive solgt. Hele tanken er nemlig, at vi vil bidrage til en zero waste kultur, hvor der kun købes det, der er behov for, og hvor alt genanvendes.

Ovenstående ligger netop også til grund for vores valg af navn. Minimala er afledt af minimal, og i det skal ikke forstås, at går ind for en verden af minimalistisk levevis. Snarere skal det forstås sådan, at vi går ind for at man kun skal producere det, der er efterspørgsel og behov for.

En sådan minimalistisk produktion kræver, at vi finder på nye måder at genanvende og upcycle de produkter, der ellers ville finde vej til lossepladsen. Med Minimala ønsker vi netop med tiden også at skabe en central, hvor upcyclede produkter kan finde tilbage i vores hjem og hverdag.

For at gøre det nemmest mulig for dig, har vi valgt at oprette en søgemaskine, så du kan specificere din søgning af bæredygtige produkter ved at vælge ønsket produkt, mærke eller kategori.